حتما شما هم شاهد طراحیهای ایدهآل از سبکهای متفاوت برای دکوراسیون داخلی بودهاید که هر کدام از آنها به نوعی الهام بخش طرحهای جذاب برای دکوراسیون داخلی خواهند بود که با تنظیم عناصر و همچنین ب تلفیق هرکدام از آنها، میتوانید شاهد نتیجه مطلوب و جذابی برای زیبایی دکوراسیون داخلی خود باشید. آیا شما نیز به دنبال یک تغییر منحصر به فرد در دکوراسیون منزل خود هستید؟ با الهام گرفتن از طرح های معماری داخلی که امروزه از توجه بسیار زیادی برخوردار هستند، میتوانید خانهی رویایی و محبوب خود را خلق کنید. اما چقدر این سبکهای دکوراسیون داخلی را میشناسید؟ امروز شاهد بسیاری از این سبکهای دکوراسیون داخلی هستیم که با شناخت ویژگیها و خصوصیات برجسته در آنها میتوانید از آنها بهره برداری نمایید.
اما هدف اصلی از استفاده از این طرح های جذاب و منحصر بفرد، دستیابی به جذابیت و زیبایی محیط زندگی و حتی محل کار شما خواهد بود. در این مقاله سعی داریم شما را با انواع مختلف این سبکها آشنا نموده تا بتوانید با بهره برداری صحیح و تلفیق ایدهآل آنها، به خانهی رویایی خود دست یابید.
اما قبل از اینکه به معرفی انواع سبک های دکوراسیون بپردازیم به شما پیشنهاد می کنیم تا مقاله جدول برنامه ریزی کارهای خانه ویژه خانم های خانه دار را مطاله کنید . امروزه بسیاری از این سبکها ترند شده و طراحان خلاق با ایدههای ناب و کاربردی خود، اقدام به بهره برداری از آنها نمودهاند. به جرات میتوان گفت که: سبک های مختلف دکوراسیون داخلی با هنر هماهنگی در طراحی و همچنین هماهنگی در بسیاری از موارد دیگر از جمله: رنگ ها ،ظاهر کلی، متریالهای به کار رفته، اکسسوریهای خاص و بسیاری از موارد دیگر ایجاد شدهاند.
مبنای اصلی در خلق این سبکهای دکوراسیون منحصر به فرد، تکیه به ترکیبات اصولی، مد و ترند سال، توجه به فضاهای اثرگذار و همچنین القای حس زیبایی به مخاطبان بوده است. برای شناخت این سبکها و اصول تلفیق آنها برای دستیابی به یک محیط خیره کننده و رویایی، پیشنهاد میکنیم همراه ما باشید:
آشنایی با انواع سبکهای دکوراسیون داخلی:
1. سبک کلاسیک
چقدر با آرمانهای امپراتوریهای یونان و روم باستان آشنایی دارید؟ سبکهای دکوراسیون داخلی کلاسیک بر اساس تقارن، دقت زیاد، نظم، ظرافت، تعادل و بسیاری از ویژگیهای کلیدی ایجاد شده است که سبب جذابیت و پیچیدگی این سبک خواهد شد. امروزه شاهد طراحیهای منحصر به فردی از این سبک های کلاسیک و همچنین تلفیق بی نظیر آنها هستیم که سبب تعادل بصری برای مخاطبین خواهد شد. از خصوصیات بارز در این سبکها می توان به:
- ارتفاع زیاد و وجود ستونهای بلند
- استفاده از گچبریهای خاص
- انتخاب متریالهای مرغوب و لوکس برای پوشش محیط
- انتخاب مبلمان استیل و آنتیک
- استفاده از نورپردازیهای اصولی مانند استفاده از لوسترهای کریستال و کلاسیک، انواع آباژورها، دیوارکوبها و غیره
- پرده های جذاب و کلاسیک و نزدیک به هم که سرتاسر دوخته شدهاند
- استفاده از آینههای فراوان
- استفاده از اکسسوریها و گلدانها و مجسمههای بسیار زیاد
و بسیاری از موارد اشاره نمود. استفاده از رنگ های آرامش بخش از دیگر ویژگی های این سبک دکوراسیون میباشد. رنگهایی از جمله خاکستری، طلایی، نقرهای، زیتونی و غیره که در این سبک دکوراسیون ب کار میرود، میتواند هیجانهای اضافی و تضاد بیش از حد در فضا را از بین برده و با الهام گرفتن از طبیعت جذابیت فوق العاده ای را به فضا القا نماید.
با استفاده از این سبک ها در طراحی دکوراسیون داخلی، میتوانید شاهد ایجاد حس صلحطلبی، آرامش و فضای گرم و دلنشینی باشید. در این سبکهای دکوراسیون میتوانید شاهد جلوهی لوکس و منحصر بفرد انواع تجهیزات به کار برده شده، باشید. این نوع از سبکهای دکوراسیون داخلی، همواره مد بوده و محبوبیت بسیار زیادی را در نزد مخاطبین در بر داشته است.
2. سبک مدرن
چقدر طرفدار ایجاد یک سبک ساده با تغییرات جسورانه هستید؟ آیا میدانستید که میتوانید در کنار ظرافت و تازگی، از یک سبک جذاب و یکپارچه نیز برخوردار شوید؟ استفاده از خطوط مستقیم و همچنین ایجاد یک محیط تمیز با یک پالت رنگی ساده، شما را برای رسیدن به یک سبک جذاب همراهی خواهد نمود.
سبک مدرن یکی از سبک های معماری داخلی بسیار محبوب و پر طرفدار میباشد که در کنار کاربردی بودن از موارد خاصی نیز الهام میگیرد. در این طراحی داخلی میتوانید تمامی ایدههای ناب خود را به چالش کشیده و از یک سبک منحصر بفرد و یک دکوراسیون خاص بهره مند گردید. راستی چقدر از اصول و قواعد معماری در سبک مدرن مطلع هستید؟ از جمله ویژگی های این سبک ها می توان به:
- سادگی و دوری از آلایش و زرق و برق که سبب ایجاد یک فضای آرامش بخش خواهد شد
- استفاده از خطوط و اشکال مختلف برای خلق یک محیط خیره کننده
- استفاده از آنها در تمامی خانهها با ابعاد مختلف (اگر خانههای کوچک و نقلی آپارتمانی دارید میتوانید با استفاده از این سبکها یک محیط خاص را خلق کنید.)
- استفاده از رنگهای خنثی از جمله ویژگیهای این سبکهای دکوراسیون داخلی میباشد (رنگهایی از جمله: سفید، خاکستری و طوسی)
- برخورداری از هزینههای بسیار مناسب اشاره نمود
- متریالهای به کار برده شده در این سبکهای دکوراسیون داخلی عبارتند از: چوب، پلاستیک، فلز که جذابیت این سبک ها را افزایش دادهاند.
یک سبک مدرن از یک نورپردازی حرفهای نیز برخوردار است. نورپردازی جذاب به صورت اسپات لایت در جهت کاهش کنتراست نور، یک محیط دلنشین و جذاب را برای شما به همراه داشته است.
این سبکها علاوه بر کاربردی بودن، بسیار شیک و بدون هرج و مرج هستند که آزادی خاصی را برای طراحان به همراه خواهند داشت. امروزه شاهد روند تکاملی این سبکها هستی که افزایش محبوبیت آنها را در بر خواهد داشت.
3. سبک نئوکلاسیک
یکی از سبکهای دکوراسیون ارائه شده به بازار جهانی در سال ۱۷۵۰ توسط کشورهایی نظیر: انگلستان و فرانسه سبک نئوکلاسیک بوده است که پس از ظهور، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.
در این سبک شاهد تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن هستیم که هرکدام تاثیر بسزایی بر روی محیط زندگی شما خواهند داشت. این سبکها نیز از خصوصیات و ویژگیهای خاصی برخوردار هستند که عبارتند از:
استفاده از تمامی طرحها و اجزای کلاسیک در قالب مدرنیته
اغلب این سبکهای دکوراسیون داخلی از محدودیت خاصی تبعیت میکنند.
استفاده از رنگ های ملایم در این سبک های دکوراسیون داخلی، سبب سادگی، زیبایی، ظرافت، جذابیت، برجسته سازی و بسیاری از موارد دیگر خواهد شد
همچنین بخوانید : ایده های چشم نواز برای دکوراسیون تابستانی منزل
استفاده از عناصر مدرن در میزها، مبلمان و برخی از وسایل بسیار عیان بوده است.
متریال های به کار برده شده در این سبکها:
- شیشه
- چوب
- فولاد،
- با مبلمان مخمل
- لوسترهای بلند و آنتیک
- آینههای بزرگ
- برخی از نقوش تزئینی بر روی دیوار
و مواردی از این قبیل بوده است
برای اینکه از سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خود بهره برداری نمایید نیازمند یک محیط بسیار بزرگ خواهید بود.
خانه هایی که با سبک نئوکلاسیک طراحی می شود از قوانین متقارن استفاده می کنند. سادگی در کنار کلاسیک و جذاب بودن از جمله خصوصیات منحصر به فرد در این سبکهای دکوراسیون داخلی بوده است.
استفاده از وسایل و برخی از عناصر ساده در برای دکوراتیو و همچنین بهره برداری از المان های مختلف سبب جذابیت این سبک دکوراسیون داخلی خواهد شد.
4. سبک روستیک
از سبک دکوراسیون روستیک در انواع سبکهای دکوراسیون داخلی چه می دانید؟ یکی از خصوصیات بسیار مهم در این سبکهای دکوراسیون داخلی خصیصهی نوستالژیک بودن آنها می باشد.
به جرات میتوان گفت که این سبکها بیرون آمده از دل طبیعت هستند.
لذا خصوصیات بسیار ویژهای را در بر خواهند داشت. همانطور که از نام این سبکهای دکوراسیون برمیآید، طراحی داخلی این سبکها به روستاهای بکر برمیگردد.
امروزه استفاده از طرح های دکوراسیون روستایی یک مد و ترند محسوب میشود، که بسیاری از طراحان داخلی متخصص و زبده به دنبال بهرهبرداری از آنها خواهند بود.
همچنین بخوانید : بزرگ دیده شدن فضای خانه با ایده های جذاب
تلفیق طبیعت در کنار مدرنیته یک تعادل بی نظیر را برای شما به همراه خواهد داشت که می توانید در کنار آن آرامش و زیبایی را تجربه نمایید .استفاده از ترکیب رنگهای خنثی و همچنین استفاده از ویژگیها و خصوصیتهای طبیعت در این طراحی دکوراسیون، موجب میگردد که شما از یک دکوراسیون خاص و منحصر به فرد بهره مند گردید. با این سبک دکوراسیون میتوانید از پالت رنگی طبیعت در خانه خود بهره مند شوید.
5. سبک انتقالی
آیا تاکنون به این اندیشیده اید که با تلفیق سبک سنتی و مدرن در دکوراسیون داخلی، چه طراحی داخلی را میتوانید خلق کنید؟ طراحان خلاق با بهره برداری از ایده های ناب خود با تلفیق سبک مدرن و سنتی، سبک دکوراسیون داخلی انتقالی را خلق نمودهاند.
در این سبک تلفیقی جذاب و کاربردی، شما میتوانید از یک محیط منسجم و آرامش بخش بهره مند گردید که با وجود یکپارچگی و نظم خاص یک تلفیق اصولی و متعادل را برای شما به همراه آورده است.
استفاده از رنگ های خنثی و همچنین استفاده از تابلوها با ابعاد بزرگ و قاب ساده در این سبکها بسیار مهم و ضروری بوده است. اگر شما اقدام به بازسازی محل زندگی خود نمایید، از کدام سبکها استفاده خواهید کرد؟ به نظر شما استفاده از راهنمایی و تخصص مشاوران، چقدر در انتخاب هوشمندانهی شما، موثر بوده است؟
نتیجه گیری
دراین مقاله سعی شد تا شما را با انواع سبک های دکوراسیون داخلی آشنا کنیم . شما چقدر با سبک های دکوراسیون داخلی آشنا هستید؟ و از کدام سبک ها در چیدمان و دکوراسیون منزل خود استفاده می کنید؟ لطفا درصورتیکه که با هرکدام از این سبک ها در دکوراسیون داخلی آشنایی دارید و تجربیاتی در این زمینه دارید برای ما و سایر خوانندگان این مقاله به اشتراک بگذارید